Websites

Wij bouwen onze websites met passie!

Natuurlijk ben je op zoek naar de perfecte website om jou bedrijf of dienst nog mooier en beter op internet te krijgen.

Wij bouwen onze websites met WordPress, een management systeem waarmee je zelf zeer makkelijk wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. Zelf de indeling en inrichting kun je zelf wijziging door middel van onze standaard ingebouwde “site-builder” software.

Wij kunnen alles maken! Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons of misschien heb je liever dat wij onze ingeving en ervaring laten zien. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald website design? Laat het ons weten en wij doen je een passend voorstel.

Zodra je het eens bent over de vorm en de inhoud dan gaan we aan de slag. De inhoud (teksten en foto’s) lever je bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over foto’s? Geen probleem. Wij bieden ook fotografie aan als extra dienst maar bijvoorbeeld ook de afbeeldingen van istockphoto krijg je gratis of tegen een kleine vergoeding.

Natuurlijk verandert er wel eens wat aan de inhoud van uw website. Ook de nazorg is bij ons goed geregeld. We blijven betrokken bij de website en plaatsen eventuele wijzigingen snel. Ook als er iets mis is met de website lossen wij dat uiteraard gratis voor je op. Openheid over de kosten is belangrijk: je ontvangt altijd een prijsopgave voordat we beginnen.

Natuurlijk is als laatste of beter gezegd als eerste de vindbaarheid van de website in de zoekmachines als Google en Yahoo van groot belang. Hier spelen wij met onze website goed op in en zorgen dat jij goed vindbaar maar ook zichtbaar bent!

 

Een complete website heeft u al voor € 1.235,-

 

Naamloos-2   Een exclusief webdesign (Home + subpagina)

Naamloos-2   Domeinnaam (.nl, .be, .com, .net, .eu, of .info)

Naamloos-2   CMS WordPress (Zelf uw complete website beheren)

Naamloos-2   Social media integratie

Naamloos-2   Aanmelden bij zoekmachines en Google+

Naamloos-2   Zoekmachine optimalisatie module

Naamloos-2   Content toevoegen tot 20 pagina’s

Naamloos-2   Google Maps

Naamloos-2   Contact formulier en uitgebreide formulieren (naar wens ingericht)

Naamloos-2   Volledig Responsive (Pc, Tablet en Mobiel)

   

Al onze websites worden getest in de volgende browsers;
Internet Explorer 11+, Firefox, Google Chrome en Safari.

Offerte aanvragen

Al onze websites zijn responsive

 

Responsive webdesign, wat is dat nu eigenlijk? Responsive websites passen zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Het is simpel gezegd een mooi woord voor schaalbaar. Responsive websites passen zich dus aan aan het scherm van uw PC, tablet of mobiele telefoon. U heeft dus maar één website nodig die op alle schermen goed zichtbaar en te gebruiken is.

Google heeft zijn beleid sinds april 2015 ook aangepast dat mobiele websites voorang krijgen wanneer er gezocht word op mobiele apparaten. Dus heeft de concurent een mobiele website en u niet, dan zal de concurent altijd boven de niet responsive website staan bij het zoeken in Google.

Loading...