One-Pager

Wij bouwen onze websites met passie!

Het woord ‘one page’ zegt het eigenlijk al; alle content en functionaliteit is op één lange webpagina geplaatst. Vanuit de navigatie, die vaak bovenaan zichtbaar blijft staan, wordt je niet doorgeleid naar een nieuwe pagina maar naar een andere locatie (anchor) op dezelfde webpagina. Je kunt deze locatie ook bereiken door te scrollen of te swipen als je op een smartphone of tablet werkt.

One page websites worden wel eens afgedaan als een aanpak voor start-ups die nog niet veel te vertellen hebben, een trend die voorbij gaat, of een slechte keuze voor het behalen van je marketingdoelstellingen. Naar onze mening zijn one page sites het tegenovergestelde. One page sites zijn vaak goed doordachte sites die zo ingericht zijn dat de bezoeker snel een overzichtelijk aanbod krijgt, zij het over een bedrijf of een product. Ze worden niet hoofdzakelijk ingezet voor reclame- of marketing campagnes en tijdelijke websites, maar hebben hun weg gevonden naar de commerciële bedrijven.

Bekijk hier een voorbeeld van een One-Pager website.

Bij ons heeft u een One-Pager voor € 495,-

 

We bespreken altijd duidelijk de voor- en nadelen van een one-page site met onze klanten om de verwachtingen en resultaten af te stemmen. Qpowr.com kiest alleen voor een one-page website, als dit ook praktisch en voordelig is voor de klant. Een aantal voor- en nadelen van one page sites zijn:

Voordelen

  • Focus: De website heeft veel meer focus omdat de content beperkt is gehouden tot de essentie, wat natuurlijk de boodschap alleen maar sterker maakt.
  • Navigatie: De bezoeker kan heel eenvoudig door alle content scrollen en hoeft niet door meerdere pagina’s te klikken. Op de computer kun je met de pijltjes toetsen navigeren, op smartphones of tablets navigeer je door te swipen.
  • Responsive: Doordat de opbouw en technische structuur clean is, is de site gemakkelijk responsive te maken. Daarmee is deze zowel op computers als mobiele apparaten perfect te gebruiken.
  • Prijs: Vaak is deze oplossing goedkoper omdat er geen volgpagina’s en andere technische features zijn die het ontwikkelen duur maken.

Nadelen

  • Statistieken: Het biedt minder mogelijkheden tot analyse, omdat het maar één pagina is. Je kun dus niet zien welke content op je website interessant is voor de bezoeker omdat ze niet van pagina wisselen.
  • Laadtijd: De site kan langere laadtijden hebben omdat alle informatie in één keer geladen wordt daarom moet de website geoptimaliseerd worden voor mobiele apparaten. Uiteraard hebben wij hier goede oplossingen voor.

 

Naamloos-2   Een exclusief webdesign (One-Pager)

Naamloos-2   Domeinnaam (.nl, .com, .net, .eu, of .info)

Naamloos-2   CMS WordPress (Zelf uw website beheren)

Naamloos-2   Social media integratie

Naamloos-2   Slider

Naamloos-2   Zoekmachine optimalisatie module

Naamloos-2   Content toevoegen (gehele pagina)

Naamloos-2   Google Maps

Naamloos-2   Contact formulier

Naamloos-2   Volledig Responsive (Pc, Tablet, Mobiel)

Naamloos-2   Google Apps for Work      

 

 

Al onze websites worden getest in de volgende browsers;

Internet Explorer 11+, Firefox, Google Chrome en Safari.

Offerte aanvragen

Al onze One-Pagers zijn responsive

Responsive websites passen zich aan naar de schermresolutie die een bezoeker van uw website gebruikt. Dit kan dus een beeldscherm, tablet of mobiele telefoon zijn met zowel iOS als Android en Windows Phone. Een responsive website is één website die zich qua indeling en lay-out aanpast aan het apparaat waarop deze bekeken wordt.

 

Loading...