B2B

Neem contact met ons op voor meer informatie

Business to Business

Een Professionele Website laten maken? Dan bent u bij qpowr.com aan het juiste adres. Wij maken uw Website met de nieuwste software zodat u jaren lang met uw Website vooruit kunt. Qpowr.com heeft een uniek partner programma waar u gebruik kan maken van al onze diensten tegen een aantrekkelijk gereduceerd tarief. Bent u bijvoorbeeld een ontwerper en bent u op zoek naar een partner die uw ontwerpen kan realiseren voor een website of bent u een programmeur die op zoek is naar een ontwerper? Dan zijn onze B2B diensten zeker geschikt voor u!

De diensten die wij leveren zijn compleet “white-label”, wat wil zeggen dat de opdrachten opgeleverd worden zonder enige vermelding van qpowr.com. Uw klanten kunnen dan een professioneel eindproduct verwachten dat van uw bedrijf af komt. Wij zullen ook aan u factureren en u kunt het door factureren naar uw klant. Wilt u eerst bekijken wat voor werk wij al eerder opgeleverd hebben? Kijk dan rustig rond in ons portfolio.

Het werk dat wij opleveren aan onze partners voegen wij overigens ook niet toe aan het genoemde portfolio. Heeft u interesse om partner te worden van ons B2B programma, neem dan contact met ons op.

Bel mij terug

Interesse? qpowr.com belt u terug.

Uw naam *

Uw telefoonnummer *

Wanneer *

Loading...